Massage

Hvad tilbyder jeg?

Dybdegående massage

Ved dybdegående massage, bruges en teknik, hvor man kommer i dybden, og dette vil løsne op og forebygge spændinger. Det er også effektivt ved myoser (muskelinfiltrationer), renser ud i affaldsstoffer, sætter gang i kredsløbet og øger ilttilførslen, fremmer heling af skader og kan forbedre smidighed.

 

Velvære massage

Wellnessmassage eller velværemassage er til dig som ønsker en dejlig afslappende massage, hvor selvforkælelse er i højsæde. Wellnessmassage er en blidere form for massage som er til gavn for krop og sind og blandt andet godt til at stresse af og give et break fra hverdagen. Ved velvære massage giver jeg ikke ekstra behandling på områder med spændinger, her skal man istedet vælge dybdegående massage, hvis det er det man ønsker eller en kombimassage så man både får fysiurgisk massage/ dybdegående massage der behandler skader/spændinger samt den mere afslappende velvære massage.

 

Graviditetsmassage

Hvad kan jeg tilbyde dig som er gravid?

Jeg kan hjælpe dig med de spændinger og ømhed du oplever i kroppen i forbindelse med graviditeten, ofte kan man som gravid opleve øm ryg, øm baldemuskulatur og trætte eller ømme ben. Jeg har en gravidpude, så du kommer til at ligge behageligt på briksen under gravidmassagen, da den giver plads til maven.

1 trimester - tilbyder jeg udelukkende velvære massage til, for at beskytte både dig og den nye graviditet.

2. Trimester - Her tilbydes både velvære massage og dybdegående massage

3. Trimester - Her tilbydes velvære massage eller en blanding af velvære/dybdegående massage.

 

Helkropsmassage

Helkropsmassage er en velværemassage hvor alle muskler får lige meget opmærksomhed. Jeg tilbyder både en helkropsmassage på 70 minutter og en på 100 minutter, se hvad der er med i massagen under prislisten. Da man med helkropsmassage får det meste af kroppen masseret, giver det en sammenhængende god helhedsoplevelse og virker smertelindrende og afslappende på ømme spændte muskler.

 

Hotstone massage

Hotstone betyder varme sten. Stenene der bruges er lavasten, der er runde og rimelig flade, i forskellige størrelser. Ved Hotstone massage bruger man stenene enten til at massere dele af kroppen, eller opvarme forskellige muskelgrupper og herefter massere med hænderne. Varmen fra stenene afstresser dine muskler, løsner op og blødgør mindre spændinger og har en positiv effekt på din psyke.

Jeg opvarmer stenene til 54 grader i en kedel, der holder dem varme under hele behandlingen.

 

Infra rød saunatæppe

De infrarøde stråler kan bekæmpe smerter, stress, betændelse, stivhed i kroppen og få styr på blodtryk, fjerne affaldsstoffer og kalorier – imens du slapper fuldstændigt af. Den infrarøde sauna kan bruges supplere til vægttab og hjælpe med at afgifte kroppen for affaldsstoffer. Smertelindring i feks led, sår og andre skader kan hele hurtigere.

Infrarød sauna er en behandlingsform, der kan have en positiv effekt på en lang række både fysiske og psykiske skavanker.

Den infrarøde sauna, kan også løsne lette spændinger op og i samspil med massage kan det løsne endenu mere op i en spændt krop.

 

Massage som skadebehandling

Jeg kan ved brug af forskellige teknikker, afhjælpe lidelser i kroppens muskler, sener og ledbånd. Hvis du f.eks. lider af overbelastnings skader ved f.eks. monotome arbejdsstillinger eller overtræning. Ømhed i hoved og kroppen ved belastende arbejdsstillinger, dette kan f.eks. være ved kontorarbejde.

 

 • Skadebehandling af muskelskader

 • Fjerne spændinger i muskulaturen

 • Fjerne myoser

 • Behandle hold i nakken eller hold i ryggen

 • Forbedre smidighed i muskler og led

 • Spændingshovedpine

 • Musearm

 • Overbelastningsskader

 • Restitutionstid på f.eks. Sportsskader kan forkortes

 • Tennis og golfalbue

 • Fjerne væskeansamlinger

 • Nedbryde affaldsstoffer

 • Forbedre blodcirkulation i behandlede områder

 • Modvirke stress da massage har en afslappende effekt på krop og sind

 • Smertelindring da kroppens produktion af endorfiner øges (kroppens morfin)

 

Se mine priser her